1 Şubat 2017 Çarşamba

Film Önerisi: GRAVITY (Yer Çekimi)


    Bu yazıda George Cloney ve Sandro Bullock'un 2013 yılında birlikte oynadıkları Gravity (yer çekimi) isimli bilim kurgu filminden bahsedeceğim. Öncelikle filmin konusundan bahsedeyim. 2 NASA astronotu uzay istasyonunda çalışırken bir kaza meydana geliyor ve bu kazanın ardından uzay boşluğunda astronotların yaşam mücadelesi vermeye başlıyor...

    Film gerçek bir bir bilim severi tatmin etmeye bilir ama bilim kurgu filmlerini sevenler vakitlerini boşa harcamayacaklar. Fazla detaya girmeden neden izlenmeniz gerektiğini anlatayım. Fragmanı izledikten ve olayın uzayda geçtiğini gördükten sonra filmi daha farkına varmadan izleme listeme eklemişim. Üstüne bir de gerilim ve aksiyon barındırdığını fark ettiğimde ise filmi izlemek için sabırsızlandım.

   Filmde sadece 2 oyuncu var ve senaryonun büyük bir bölümü uzay boşluğunda geçiyor. Astronotların uzay boşluğunda hiç bir bağlantı olmadan yaşama tutunmaya çalışmaları, dünyaya dönüş planlarını yapmalarını nefessiz bir şekilde takip ettim. Ara sıra Astronotun gözünden çekilen açılar sayesinde gerilimi doruklarda yaşadım ve 1 saat 30 dakika fark etmeden eridi. Benim gibi Bilim kurgu ve gerilim filmlerinden hoşlanıyorsanız bu filmi kaçırmayın. İzleyeceklere iyi seyirler.
    

    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder