9 Şubat 2017 Perşembe

Kemanı Dans Ettiren Deha: Lindsey Stirling


   Kemanı dans ettiren mi ? Saçma mübalağa başlıklardan biri diyip "pfff" ladığınızı duyar gibiyim. Hayır mübalağa değil ciddi ciddi kemanı dans ettiren, hem çalıp hem kendi dansını yapabilen harika bir müzisyen.

   Hızlıca hayatından bahsedeyim. 21 eylül 1986 ABD'nin Kaliforniya eyaletinde doğan sanatçı müzik hayatına 2007 yılında youtube üzerinden yayınladığı videolar ile başladı. 2010 yılında America got talent yarışmasına katılıp 'Keman çalarken dans etmeyi beceremiyorsun' denerek çeyrek finalde elendi. Fakat yılmayıp Dünyanın En popüler kemanistlerinden biri oldu ve keman çalarken harika dans ediyor.

   


  Lindsey Stirling'i 2012 yılından beri dinliyorum O zamandan beri kendini harika bir şekilde geliştirdi ve herkese hitap edecek müzikler üretiyor. Bazı oyun müziklerine ve bazı sanatçıların şarkılarını yorumlayarak bir çok kişinin kalbini kazanıyor. Hali hazırda yayımladığı 3 adet albümü var. Farklı tarzı, harika müziği ve dansları ile Lindsey Stirling'in yapıtlarına göz atmak isteyenler için Youtube kanalının linkini buraya bırakıyorum.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder